18/11/08

Κοτόπουλο κινέζικο...

Βάλτε τσεμπέρια.. ποδιές και φακιόλια γιατί αρχίζει το μαγείρεμα...
Υλικά για 2 άτομα: 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου 1 πράσινη πιπεριά 1 μεγάλο κρεμμύδι Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο
Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο
Διαδικασία: Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι μας και στη συνέχεια κόβουμε την πιπεριά σε λεπτές λωρίδες. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι που ψιλοκόψαμε. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε τις πιπεριές να μαλακώσουν. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές και τις ρίχνουμε στο τηγάνι να σοταρισθούν. Μόλις γίνει το κοτόπουλό μας ρίχνουμε τη ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε το φαγητό μας και ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά. Μόλις ψηθεί σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Το πιάτο αυτό μπορούμε να το συνοδέψουμε με ρυζάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: